Agora MEDIA Agora MEDIA
Căutare [avansată]
go
//Reviste/PC Rev/decembrie 2008/Timpul liber 23 octombrie 2018
PC Rev
Librăria
Librăria Byblos
agora ON line
agora ON Line [din galerie...]
ianuarie 2009
TIC Biz
TIC Biz
nr.215, 10 decembrie 2008
CPR
Channel Partner România
dec.2008
NET Report
Net Report
nr.dec.2007

Versiune imprimantă
Trimite unui prieten

Ultima strigare

     E-PHOTO
Ultima strigarewww.cristianmovila.com
5/5

Cristian, un tânăr fotograf născut în 1983, nu se sfieşte să abordeze teme sensibile pentru proiectele sale. Una dintre acestea este surprinderea fragmentelor din viaţa copiilor bolnavi de cancer, internaţi la Spitalul „Marie Curie” din Bucureşti, proiect care l-a frământat vreme de doi ani, în care a observat viaţa lor într-un spital lipsit de spaţiu, confort, instrumente şi personal pentru îngrijire. O parte dintre aceşti copii nu mai trăiesc astăzi, când parcurgem fotografiile lui Cristian. Alte teme asupra cărora s-a aplecat fotograful sunt frumuseţea şi tradiţiile României şi schimbările aduse de căderea comunismului şi, mai târziu, aderarea la Uniunea Europeană, comunităţile evreieşti din marile oraşe româneşti, operaţiunea "Ploaie de vară" din vara lui 2006. Site-ul este o realizare a agenţiei belgiene de design group94.com şi păstrează sobrietatea şi simplitatea necesare unui portofoliu pe măsură.

     MAI MULT VERDE
Ultima strigaremaimultverde.ro
5/5

În aceste vremuri de criză economică, ce loveşte şi unde nu te-aştepţi, o mână de oameni încă mai are energie, timp şi speranţă pentru a “vindeca” Pământul nostru bolnav. Organizaţia de mediu MaiMultVerde îşi propune ample campanii de comunicare pentru a ne încuraja să facem un minim efort şi a conştientiza că e nevoie de fiecare. Pe acest site şi blogul său ne putem informa despre ultimele proiecte ecologice, unul dintre ele (foarte comod şi la-ndemână) fiind cel de a refuza primirea în cutia poştală a materialelor promoţionale tipărite. Ideea nu este a noastră, ci e importată, însă mă tem că se va lovi de obtuzitatea rumânului... verde. “MaiMultVerde pentru că ne dorim să putem lăsa moştenire copiilor noştri cele patru anotimpuri, apă potabilă şi aer curat, nu un cont în bancă şi un apartament cu patru camere.”

     CAREERJET
Ultima strigarewww.careerjet.ro
4.5/5

Un relativ nou lansat motor de căutare de locuri de muncă pentru România vine cu funcţii interesante, descrise mai jos. Căutarea se face într-o selecţie masivă de joburi, adunate aici din multe alte surse de pe Internet, uşurându-i astfel munca celui care-l foloseşte. Instrumentele anterior menţionate se numesc JobBox (www.careerjet.ro/partners/jobbox.html) şi SearchBox (www.careerjet.ro/partners/searchbox.html). Primul este un mod de a integra un modul de căutare de joburi în orice site web, uşurând căutarea vizitatorilor pentru tipurile de joburi dorite. Acesta poate fi personalizat în funcţie de elementele de căutare şi culorile dorite. Al doilea este un serviciu de căutare, de data asta, şi oferă aceeaşi libertate de particularizare.


  timpul liber
 internet 
   Ultima strigare
 biblioteca TI 
   Cărţi
 game area 
   News
   Far Cry 2
   Atacul clonelor
Home | Home | Home | Home | Home
Copyright © 1999-2009 Agora Media S.A.
IT TRENDS, Agora Technology Conferences - ATC, SolePAD, Agora News

Powered by
Dell PowerEdge servers